Unikia søker norske produkter

Vi leter alltid etter gode idéer, samtidig som vi ønsker å hjelpe norske gründere med å kommersialisere oppfinnelsene sine. I disse dager lader vi opp mot jul, og vi har et juleønske om at det skal være flere norskutviklede produkter under juletrærne i år.

Få det ut

Da oppfinneren av brettspillet «Førstemann til Mølla» kom innom idélabben vår for noen uker siden, resulterte det i at spillet hans kom ut i både nettbutikken, og i butikkhyllene - samme dag. I skrivende stund har vi vel også solgt ut halvparten av første levering.

Det er akkurat slik vi liker å jobbe. Og vi tror norske gründere både kan se verdien av, og sette pris på at noen gjør det på den måten. Få det ut, og se hva responsen er!

Hvorfor

Fra en gründers ståsted kan det være en motivasjon i seg selv å få produktet sitt til salg, samtidig som det få ballen til å begynne å rulle. Det blir lettere å komme inn andre steder om produktet allerede er i salg i butikk, og det kan gi sårt etterlengtet salgsinntekt.

Fra vårt ståsted er dette noe vi ønsker av flere grunner. Først og fremst fordi vi alltid ønsker å tilby spennende og innovative produkter, men også fordi vi ønsker å løfte frem norsk entrepenørskap i sin helhet. Vi tror dette fokuset kan være med å sørge for at færre norske nyvinninger blir stuet bort i boden, og at flere oppfinnere tør å stikke snuten frem med det de har skapt.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å kommersialisere et produkt. Hos oss får du testet responsen i markedet uten alt byråkratiet og de dårlige vilkårene som ofte følger med større kjeder og forhandlere. 

Har du noe du vil selge hos oss?

Send en kjapp mail til christoffer.lindblom@unikia.com, eller kom innom idélabben vår i Lille Grensen 7. Ta gjerne med noen ekstra eksemplarer av produktet ditt også. Da kan vi få det ut i hyllene med en gang, om vi blir enige om å ta det inn. Fra pitch til butikkhylle på 1 time, er det noen andre forhandlere i Norge som kan tilby det samme?