Idea Bar

HVA

Unikia AS er et produktutviklingsselskap som holder til i Oslo sentrum. Selskapet har på få år blitt en bauta for nordisk produktinnovasjon, og ser konstant etter norske gründere å løfte frem.

Vi har utviklet mer enn to hundre unike produkter over de siste fire årene. Det er solgt mer enn tre millioner enheter i over tretti forskjellige land, med en utsalgsverdi på over én milliard norske kroner. Mer enn hundre ulike fabrikker verden over har vært involvert i prosessen.

Flere av produktene har vunnet store, internasjonale designpriser. Mest kjent er kanskje «Red Dot» og «iF Product Design Award».

 

 

Hjelpe grundere

HVORFOR

Når verden står stille, går den bakover. Vi må hele tiden utvikle oss for å ikke stoppe opp. Vi i Unikia elsker å skape helt nye ting. Å løse problemer. Store og små. Alle som jobber hos oss har én ting til felles: De liker å skape.

Vi vet at verden blir litt bedre når man gjennomfører gode idéer, og litt dårligere når dårlige idéer blir satt ut i livet. Men så lenge man bruker lærdommen fra de dårlige idéene til å gjøre de gode idéene enda bedre, er det aldri forgjeves.

Vi digger å skape nye ting. Vi elsker å gå fra idé til suksess. Og vi ønsker å gi andre den samme muligheten. Altfor ofte begrenses de aller beste nyskapningene, av at oppfinneren er bedre til å finne opp enn til å selge. Vi ønsker at alle skal bli hørt, og hjelpe norske gründere med å kommersialisere de gode løsningene sine. Mange har uttalt at nordmenn er for dårlige når det kommer til kommersialisering. Dette tror vi er i ferd med å snu, og vi vil ta en aktiv rolle i den nye retningen vi beveger oss mot.

Hvem

HVEM

Unikia består av et kjerneteam med innovatører, produksjonseksperter, og markedsførere. Vi har det aller meste vi trenger in-house, samtidig som vi ofte kjøper tjenester fra vårt søsterselskap «New Now». De utvikler produkter, tjenester og selskaper for både oss, norske og internasjonale kunder.

Vi ansetter fortløpende de som brenner for innovasjon, har unorsk høye ambisjoner, og gjennomføringskraft til å gjøre ambisjonene til virkelighet. Om dette er deg, ta kontakt her! Vi vil veldig gjerne høre fra deg.

Butikken i Lille Grensen

HVOR

Unikias hovedkvarter holder til i Lille Grensen 7, midt i Oslo sentrum. Samme sted har vi også vår flaggskipbutikk. Det er dette som gjør det mulig å kombinere utvikling, testing, og salg av produkter på samme sted. Med dette som utgangspunkt kunne vi ikke tenkt oss noen bedre lokasjon for vårt hovedkvarter - å kunne møte forbrukere og bedrifter side om side, ved Karl Johan. Da kan man ikke sitte i en industripark. Når det er sagt, kom innom!